Известие

Collapse
No announcement yet.

Навигация - карти .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    С големи мъки свалих накакъв пакет за източна Европа, но се оказа, че архивът е заключен.
    Някакси отключих това, но Бг - няма... Има - Румъния, полсха, унгария, Китай, някои западноевропейски държави.......
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
      Аз друго си мисля. Така или иначе дисплея е ясно , че може да се ползва да се върже ДВД и какво ли още не. Смисъл можеш да ползваш екрана на ICS да визуализира всичко. МИ тогава защо не може да се изкара видео изход от някаква навигация, било то гармин или някаква друга, и само да се визуализира на дисплея.
      Това съм си го мислил. Проблемът е в това, че и входният видео интерфейс на ICS - а е леко остарял (доколкото успях да разбера има RGB вход).
      Аз имам що-годе сносна навигация на телефона, но телефонът може да се свързва с външен дисплей само през HDMI интерфейс. Т. е. за да го гледам на дисплея на ICS-а ми трябва HDMI - RGB конвертор. И в крайна сметка пък няма как да се реализира управлението на навигационната система от ICS - а.

С две думи - мъка!

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
      Някакси отключих това, но Бг - няма... Има - Румъния, полсха, унгария, Китай, някои западноевропейски държави.......
      Мисля, че тези карти не стават за нашата навигация.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

аз също имам италянска карта, колата е 98г. и навито е G2. ако може да свърши работа ще я кача...
        а това RGB вход какво представлява, букса ли е какво е...?

Comment

Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
          аз също имам италянска карта, колата е 98г. и навито е G2. ако може да свърши работа ще я кача...
          а това RGB вход какво представлява, букса ли е какво е...?
          Видеосигналът от навигацията се подава на ICS а през RGB (от red, green, blue) вход. Този RGB вход представлява 4 отделни входни канала: 3 за основните цветове (червен, зелен и син) и един за синхронизация. Това прави общо 5 пинов вход.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Видеосигналът от навигацията се подава на ICS а през RGB (от red, green, blue) вход. Този RGB вход представлява 4 отделни входни канала: 3 за основните цветове (червен, зелен и син) и един за синхронизация. Това прави общо 5 пинов вход.
            да но както знам на ics-а има дже букси отзад от които едната е от навигацията и е с доста пинове.
            къде по-точно е това RGB..?

Comment

Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
              да но както знам на ics-а има дже букси отзад от които едната е от навигацията и е с доста пинове.
              къде по-точно е това RGB..?
              Точно заради това пуснах тази тема.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Колеги , поразгледайте и тук ! Пише , че за Либра ставало ( не сме ли еднакви ) ???

http://gsm.metincom.net/e107_plugins...topic.php?3558

Comment

За тези, които знаят полски:

http://www.forum.lanciapolska.org/vi...p?f=14&t=30750

Линкът е от Ланча форума.
                  Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                    За тези, които знаят полски:

http://www.forum.lanciapolska.org/vi...p?f=14&t=30750

Линкът е от Ланча форума.
                    Колеги приятелката ми е Полякиня довечера ще и кажа да го преведе
                    Ти му викаш ела,то ти вика недей ела...

Comment

А освен 3-те букси отзад за чейнджъра,трябва ли да имам и други за навигацията?
                      Алфа...всичко друго е компромис!
                      http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                      Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                      Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

да още две.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Значи ми е окабелена само за чейнджър!
                          Алфа...всичко друго е компромис!
                          http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                          Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                          Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

сега аз мисля да се заема с борбата наречена "166 навигация" взех се navi unit свързах го и го почвам
                            имам едни карти ще се пробвам да намеря енджин за фабричните ...
                            sigpic
                            Alfa Romeo 166 V6 Turbo
                            FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

колеги от скоро съм сопственик на 166 от броени дни колата е 2002 но диск за навигация няма ако може някои да ме светне от каде да намера диск дори с карта на европа просто искам да работи защото си имам перфектна навигация с бг карта но искам и тази да работи благодаря предварително.
                              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

За сега забрави, че имаш навигация. Няма карти за България и никога не е имало.Моята я взех с диск за Италия май беше само.

Comment

Working...
                                X